Massage

Ontspanning massage

Je krijgt een relaxerende lichaamsmassage van zowel voor - als achterkant van het lichaam (rug, benen, voeten, schouders en hoofd).

Massage Olie Kruiden Oorkaars Warmte Compres Ontspanning RelaxatieIk geef de massage met een zelfgemaakte olie die ik afstem op wat jij nodig hebt. 

* Bij een massage liefst geen vers gewassen haar, make up of juwelen

Duur: 1 uur

Prijs: €50

Maak een afspraak!

Luxe massage

Deze full relaxatie massage is een combinatie van het beste wat de kruidenwereld te bieden heeft. Je krijgt eerst een behandeling met warmte kompressen op basis van gember. Daarna volgt een volledige lichaamsmassage met zelfgemaakte massageolie.

* Oorkaarsen mogen niet gebruikt worden bij een acute oorontsteking, buisjes of eczeem in de oren
* Bij een massage liefst geen vers gewassen haar, make up of juwelen

Duur: 01.25 uur

Prijs: €75

Maak een afspraak!

 

 

Deze massage kan ook met oorkaarsen geboekt worden.

Duur: 01.45 uur

Prijs: €90

Maak een afspraak!

Rug- schouder - hoofd massage

Spanning zet zich vaak vast in het schoudergebied, maar ook de rug en het hoofd zijn hiermee verbonden. Bij deze massage werk ik specifiek op deze gebieden zodat stress zich kan ontladen.

Duur: 40 minuten

Prijs: €40 

Maak een afspraak!

 

* Bij een massage liefst geen vers gewassen haar, make up of juwelen

Oorkaarsen

Warmteceremonies zijn in verschillende oude culturen bekend. Naast de Hopi-indianen, werken ook de steppenvolkeren in Siberië en Mongolië hiermee. Traditioneel worden oorkaarsen gebruikt als zuivering van de geest en voor het verdrijven van negatieve energie.

Oorkaarsen kunnen verlichting brengen bij hoofdpijn, sinusitus, stress, angst en zenuwachtigheid.Ze activeren de lokale bloedcirculatie, het lymfesysteem en de energiecirculatie. Een behandeling met oorkaarsen wordt altijd gecombineerd met een korte massage van de oren en de hals.

Ik werk enkel met Biosun oorkaarsen. Ze zijn gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen: katoen, zuivere bijenwas en extracten van salie, kamille en hertshooi.

Belangrijk: oorkaarsen mogen niet gebruikt worden bij een acute oorontsteking, buisjes in de oren of eczeem in de oren

Duur: 30 minuten

Prijs: €25

Maak een afspraak!

We hebben 17 gasten en geen leden online